Segueix-nos a:

Participació en actes oficials

Presentació del programa El Vaixell per a la Joventut Mundial 2008 a l'ambaixada del Japó (Madrid, 2008)

L'any 2007 la directora de Nipponia, Carme Feliu, va participar a l'acte públic de presentació de la 20a convocatòria del Programa El Vaixell per a la Joventut Mundial, com a membre de l'Associació Espanyola d'exparticipants del programa (SWYAASpain).

L'acte tingué lloc a l'ambaixada del Japó a Madrid, en presència de diversos membres de la Secció Cultural de l'ambaixada i d'aspirants a participar al programa del 2008.


Trobada d’exbecaris a Barcelona (2009)

La directora de Nipponia, Carme Feliu, va participar en una trobada d'exbecaris del Govern japonès de la zona dels Països Catalans, de les beques Monbusho, Jet Programme i el Programa el Vaixell per a la Joventut Mundial (del qual formà part la Carme l'any 2000). La trobada va ser organitzada pel Consolat del Japó a Barcelona i va tenir lloc a la Sala Confuci de Casa Àsia a Barcelona.

Trobada d'ex-becaris de japó a barcelona

Celebració del natalici de l’Emperador del Japó, a Barcelona (2011)

La directora de Nipponia, Carme Feliu, va ser convidada a la celebració del Natalici de l’Emperador del Japó, com a exbecària del Govern del Japó.

Carme Feliu amb el cònsol de Japó a Barcelona

L’acte i recepció van tenir lloc a la casa particular del Cònsol del Japó a Barcelona, el desembre de 2011.


Commemoració del 1r aniversari del tsunami del Japó (2012)

La directora de Nipponia, Carme Feliu, va ser convidada a l’emotiu acte de commemoració de les víctimes del tsunami de l’est del Japó (2011), per la seva contribució a les víctimes amb l’organització d’un acte a Girona de recollida de fons per a la Creu Roja Japonesa i l’elaboració de senbazuru (papiroflèxia japonesa amb missatges d’ànims) que s’enviaren a un centre d’acollida de Sendai, Japó.

L’acte i recepció van tenir lloc a la casa particular del Cònsol del Japó a Barcelona, el febrer de 2012.


Recepció per a ex-becaris del govern japonès, residència de l'ambaixador del Japó Madrid (2012)

La directora de Nipponia, Carme Feliu, va ser convidada a la recepció oficial per a ex-becaris del govern del Japó, per la seva participació als programes El Vaixell per a la Joventut mundial (2000) i Rennaissance Youth Leaders Program (2004).

L’acte i recepció van tenir lloc a la residència particular de l'ambaixador del Japó a Madrid, el març de 2012.

Carme Feliu a la recepció oficial per a exbecaris del govern de Japó a Madrid
Més informació →