L'edat òptima per a iniciar-se en l’aprenentatge dels idiomes

Nipponia acull alumnes de qualsevol llengua des dels 3 anys, i d’algunes llengües fins i tot abans. (Consulteu-nos-ho si us plau). També fem classes a adolescents i a adults.

Creiem que els 3 anys és l’edat òptima per a iniciar-se en qualsevol de les llengües que oferim, i ho recomanem especialment en el cas de les llengües orientals, pels motius exposats a l’apartat “La importància d’aprendre idiomes”.

Treballem amb materials audiovisuals, flashcards, jocs, cançons i llibres específics per a cada franja d’edat en tots els idiomes. A més a més, tenim una aula infantil adaptada perquè els més petits se sentin ben còmodes a classe.

Edat òptima per aprendre idiomes

Tots els nostres cursos són a càrrec de professorat natiu, amb experiència amb nens, joves i adults amb formació específica, i molt motivats per a l’ensenyament tant a nens com a adults.


Anglès per als més petits


ENGLISH FOR FUN!, un grup reduït de nens i nenes d’uns dos anys per a descobrir l’anglès jugant, cantant i ballant amb una professora nativa. Aprèn les primeres paraules amb activitats molt divertides. Let’s have fun together!

Anglès per als més petits

Consulta’ns l’horari.

Més informació →