Descripció dels cursos

Cursos anuals/Cursos d’estiu

Els cursos anuals comencen a mitjan setembre i acaben cap a finals de juny, seguint el calendari escolar municipal. La majoria de cursos són d’una sessió setmanal de dues hores.

Els cursos d’estiu són de principis a finals de juliol i poden ser regulars (una sessió setmanal de dues hores), intensius (dues hores diàries de dilluns a dijous) o semi-intensius (dues hores alguns dies a la setmana).

Els cursos intensius d'estiu permeten fer en un mes el temari de mig curs anual.

Els cursos intensius de japonès, xinès i coreà permeten obtenir crèdits de lliure elecció UdG.

Matrícula per als cursos d'estiu: a partir de l'abril de cada any. 

 

Cursos presencials

Els nostres cursos són presencials. Creiem que és essencial el contacte directe amb el professor, i poder resoldre dubtes que van sorgint en l’aprenentatge d’un idioma.

Els cursos en grup tenen màxim 7 alumnes per grup i en solen tenir 4 de mitjana.

Les classes particulars permeten a l’alumne disposar del professor per a ell sol, marcant un ritme propi en l’aprenentatge de l’idioma que s’adapti a les hores que l’alumne hi pot dedicar fora de classe, i tenir alhora una flexibilitat horària que els grups no permeten.CURSOS ON-LINE de tots els idiomes (Skype/Zoom etc)

Ara a Nipponia pots fer cursos on-line per Skype/Zoom etc. des de l’ordinador, tauleta o mòbil, amb l’avantatge que si no pots assistir a classe en el moment de la sessió on-line, podem enregistrar-la i la pots veure quan et convingui.

Els alumnes que estan fent cursos on-line n’estan molt satisfets.
Demana’ns informació de quins cursos i nivells oferim on-line a: info@nipponia.cat o al 615148275.Cursos externs o In-company

Nipponia ofereix als centres docents, culturals, institucions i empreses la possibilitat de dissenyar i dur a terme un curs a mida d’un idioma o un curs cultural, i fer les classes dins del seu centre o empresa, per evitar desplaçaments.

El curs es pot fer tant en horari de matins com a les tardes.

Des que va obrir les portes l’any 2005, Nipponia ha dut a terme diversos cursos externs, tallers i xerrades a centres docents i culturals, biblioteques, universitat, etc. Aquests en són alguns exemples:

  • Cursos inicials i avançats de japonès
  • Cursos d'anglès, francès i xinès per als negocis
  • Taller de cuina japonesa
  • Taller de cerimònia del te
  • Taller de manualitats japoneses (origami –papiroflèxia–, amigurumi –ninots de llana–, furoshiki –embolicar amb teles–, etc)
  • Curs de manga i anime
  • Curs de dibuix manga
  • Taller de cal·ligrafia xinesa

Podeu demanar-nos un pressupost a mida sense compromís o informació sobre possibles horaris

Més informació →