Cursos de francès

Nipponia ofereix actualment diversos cursos de francès per a nens i per a adults.

També realitzem cursos de francès de diversos nivells i per als negocis per a empreses i centres d'estudis.

Es tracta d'una llengua molt utilitzada i que torna a tenir molta demanda com a complement curricular de l'anglès. Sovint es considera requisit imprescindible, junt a l'anglès, per a alguns llocs de treball.

 

Sabies que...

El francès és una llengua romànica parlada no sols a França sinó a molts altres països: Luxemburg, Mònaco, a la zona del Québec de Canadà, als Estats Units (estat de Louisiana), a molts estats africans (Congo, Burkina Faso, Senegal, Guinea, Mali, Txad, Níger, Burundi, Ruanda, Togo, Madagascar, Maurici, Seychelles, Marroc, Algèria, Tunísia, Mauritània, etc.), illes francòfones del Carib (Dominica, Santa Lucia, Trinidad i Tobago, etc), illes de la Polinèsia Francesa, i altres països d'ultramar (illa de Reunió, Guadalupe, Martinica, Guaiana Francesa, etc).

Aproximadament uns 200 milions de persones parlen francès arreu del món, i és la tercera llengua més emprada en les relacions internacionals tant pel nombre de països que la utilitzen com a llengua oficial i de comunicació, com pel nombre d'organitzacions internacionals que la consideren llengua de treball, com ara la Unió Europea, les Nacions Unides, etc.

Fonèticament, per a un catalanoparlant no representa gaires dificultats. També té similituds en algunes estructures gramaticals i vocabulari. A més a més, la proximitat de les comarques gironines amb França fan possible practicar-la sovint.

Perquè en feu un petit tast, us deixem un embarbussament francès:

"Si six cents scies scient six cents cyprès, six cents cyprès seront sciés".

Traducció: Si sis serres serren sis xiprers, sis-centes sis serres serren sis-cents xiprers.

Més informació →